Продукти:
1 с. л. зехтин
250 г пушена сьомга
2-3 скилидки чесън
зелен лук
1 ч.ч. течна готварска сметана
сол и смлян черен пипер
400 г паста Талиатели
250 г пушена сьомга
2-3 скилидки чесън
зелен лук
1 ч.ч. течна готварска сметана
сол и смлян черен пипер
400 г паста Талиатели
loading...
Приготвяне:
Пастата Талиатели се сварява. В голям и дълбок тиган се сгорещява зехтинът. Прибавят се обелените и нарязани на дребно скилидки чесън. След 1-2 минути се сипва сметаната и се вари до леко сгъстяване. Добавя се нарязана на ивици пушената сьомга. Прибавя се отцедената паста и всичко се готви още 2-3 минути. Поръсват се със ситно нарязан зелен лук.