ХОРОСКОП ЗА 8 АПРИЛ

ОВЕН
За вас петък не е ден за работа и ще бъде много тежка за онези, които и днес трябва да работят. Неприятностите ще възникнат поради сприхавост и нежелание да се подчините на началническо нареждане. За други Овни денят ще бъде успешен и мнозина ще действат решително за реализиране на намисленото.

ТЕЛЕЦ
Петък ви носи много успехи и нови възможности за материални придобивки. Ще ви се наложи да прибегнете към чужда помощ, за да се справите с някои текущи проблеми. Петък е добър за парични придобивки. Днес трябва да бъдете тактични и всеотдайни, за да изгладите семейните недоразумения.

БЛИЗНАЦИ
Прекрасен ден за Близнаци. Независимо какво сте избрали да вършите днес или сте решили да пътувате с цел отдих през дните на уикенда, вашето състояние ще бъде превъзходно, а самочувствието ви много добро. Засилени са вашите контакти днес, а за мнозина те са изцяло любовни.

РАК
В петък всички от Рак имат достатъчно сили за реализиране в желаната от тях посока, но за съжаление мнозина няма да постигнат успех. Пренебрегвате търсенето, което в повечето случаи е в основата на всяко успешно дело. Други допускат грешка, като разчитат прекалено много на приятели или близки.

ЛЪВ
Днес няма да имате шанс във финансови дела. Избягвайте занимания по въпроси, които са пряко свързани с пари. Разчитайте предимно на личните си възможности и се опирайте на интуицията си. Само така ще добиете ценна информация, която ще ви послужи за постигане на успехи.

ДЕВА
Неприятен е петък за Девите. Най-добре е да изоставите всички планове, свързани с вашите делови действия и стремежи. Отдайте се на пълна почивка. Освободете тялото и мозъка си от натрупалото се напрежение през седмицата. Потърсете приятно място за отдих със семейството си или приятели.

ВЕЗНИ
Започнете петък с обстоятелствата в дома и активно да строите хармонични отношения със семейния партньор. През деня ще има много поводи да се развали настроението ви и ако успеете да го запазите – ще спечелите. Най-голямото изпитание е свързано с неприятни новини относно действията на вашите врагове.

СКОРПИОН
Много Скорпиони в петък ще решават парични проблеми, но постигането на успех не е гарантирано. Днес контактите ви ще се осъществят много трудно или въобще няма да се състоят. В някои случаи самите вие ще ги провалите чрез закъснения. Вечерта ще прекарате в приятното обкръжение на приятели.

СТРЕЛЕЦ
В петък Стрелците са лековерни и подозрителни към всички наоколо, и те ви връхлитат отвсякъде и не е чудно, ако достигнете краен скептицизъм. Не може да се отрече далновидността у мнозина, която ще ви помогне да се приближите до нови възможности за бъдещи лични или делови успехи.Заеали сте се с непосилна за вас задача, ще успеете да се справите само с чужда помощ.

КОЗИРОГ
По различни поводи мнозина от Козирог са мрачни в петък. За едни от вас причините са здравословни, при други те се свързват с делови неуспех, а трети изживяват мъчителното усещане на любовния неуспех. В любовта някои се чувстват изоставени и опустошени. Гласувайте доверие на близък човек. Не пречете на хората да си вършат работата, вие също ще имате полза от това.

ВОДОЛЕЙ
Мнозина от Водолей в петък ще бъдат в услуга на своите близки и приятели. Денят говори за успехи във всяко отношение. На преден план изпъкват контактите, деловата ангажираност, придобивките от финансово естество и любовните връзки, които се развиват с неочаквана бързина и хармония. Не залагайте на хазартна дейност, ще претърпите неуспех. Разчитайте на собствената си далновидност.

РИБИ
В петък мнозина от Риби са изпълнени със задоволство от извършеното през седмицата. Някои от вас и днес ще продължат деловите си действия с нестихваща активност. Ще получите важни новини, които ще се превърнат в база за нови придобивки при някои Риби. Положителна характеристика обхваща любовния ви живот. Чувствата на доверие и дълбоко уважение са взаимни. Правете хубави жестове на половинката си.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *