Арестуваха столичанка заради труп на мъж увит в одеало и овързан с тиксо в храсти

Полицията в София задържа жена във връзка със смъртта на 68-годишен мъж в столичния квартал „Люлин”, съобщи БНР. Тепърва ще се изяснява дали в случая става дума за упражнено насилие във връзка с подялба на наследството му. В събота полицията в София е била извикана по сигнал за тяло, открито в храсти край блок 231 в столичният квартал „Люлин”. При огледа е станало ясно, че починалият е увит в одеяло и завързан с тиксо. 

Малко по-късно полицаите разбират, че става дума за 68-годишен мъж, който преди време е преживял инсулт. От тогава, след като е бил изписан от болница, за него се е грижела жена, с която той е живеел на семейни начала.

Според криминалистите човекът е починал преди дни. Тогава задържаната, която вместо да уведоми по надлежен ред близките му и съответните държавни органи, е увила тялото и го е изоставила близо до блока в столичния квартал. Поради тази причина тя е била арестувана.

Предстои и аутопсия на тялото, която трябва да докаже дали възрастният човек е починал от естествена смърт или стават дума за убийство.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *