Home-p1-728×90

Чеснови пилешки филенца

Продукти:

150 г пилешки филета, 2 скилидки чесън, 1 ч.л. лимонов сок, 50 мл зехтин, 3 белтъци, сол, бял пипер, 120 г печурки, магданоз, 20 г масло

Начин на приготвяне:

Пилешките филета се мариноват в марината, приготвена от ситно нарязания чесън, лимоновия сок, сол, пипера и зехтина. След като престоят около 30 минути в тази смес, филетата се панират в разбитите белтъци и се изпържват в силно сгорещена мазнина.

Може да се гарнират със зелена салата върху който се поставят задушените в масло гъби.

Коментар с Facebook

Свързани новини

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *