Невероятна драма в небето! Жена започна да ражда…

Майка роди момче по време на самолетен полет на „Jet Star” в Сингапур и реши да кръсти нейното бебе на името на авиокомпанията, след като екипажът й помогнал за безопасното раждане на борда. 

 

Трима лекари са били в летателната машина по време на тричасовия полет до Мианмар и подпомагали жената в раждането, докато самолетът се спускал на летището в Янгон.

Фамилното име на майката е Star и тя решава да назове своя син „Saw Jet Star“, за да се отблагодари за грижите на авиокомпанията.

Бебето е първо за майката и с неговото име тя е изразила своята почит към главния пилот на самолета Saw Ler Htu, който е показал как трябва да се обслужват пасажерите, след като й помогнал с лекарите да роди.

Майка и син са настанени в местната болница в Янгон в добро здравословно състояние.

Момченцето е тежало малко над три килограма и е първото бебе, което е родено по време на полет на „Jet Star Азия”.

Авиокомпанията възнагради майката с 1000 долара, за да си купи бебешки принадлежности, а тримата доктори на борда получиха летателни ваучери.

От „Jet Star” заявиха, че са горди от начина, по който е било гарантирано безопасното раждане на най-младия им пътник, пише dailymail.co.uk.

„Щастливото раждане бе посрещнато с аплодисменти от останалите пътници в самолета, така че ние сме сигурни, че този момент никога няма да бъде забравен от майка и син“, каза говорителят на авиокомпанията.

За полет, по-малко от четири часа, „Jet Star” позволява на жените да летят до края на своята 40-та седмица от бременността, но трябва да носят документ от лекар, ако изберат да пътуват на 28-ата седмица или след нея.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *