Вратарят на орлетата Кр. Костов и нападателят М. Тошев си налетяха на бой в Коматево, после в рейса се помириха

Стражът на орлетата Красимир Костов и нападателят Мартин Тошев си налетяха на бой по време на мача в Коматево с „Ботев“ навръх Разпети петък, после обаче в автобуса на път за Благоевград се помириха. Таранът реагира остро срещу съотборника си при гола на Тодор Неделев от фаул в 88-та мин., с който канарчетата поведоха с 2:1 и при който се създаде впечатление за вратарска грешка. Костов не остана длъжен на колегата си и го отблъсна с две ръце по-далеч от себе си. Двамата продължиха разправията и на излизане от терена след последния съдийски сигнал, дошъл при равенство 2:2.

Избухването беше плод на емоции, което често се случва. В рейса седяха близо един до друг и по нищо не пролича да е имало конфликт, всичко между тях е изгладено, увери гласът на пиринци Велислав Елезов.

Все пак превантивно се очаква клубната управа да разгледа случая в първия работен ден след празниците. Наставникът Наджи Шенсой се прибра навреме от Турция за дебютната тренировка за седмицата снощи. Утре от 18.00 ч. на зелено-белите предстои интригуваща контрола с отбора на Димитър Бербатов ПАОК, с която ще запълнят нулевия уикенд след изхвърлянето на „Литекс“ от първенството.

Отборът заминава за Солун още днес преди обяд и ще се настани в хотел „Олимпия“. В часа на спаринга е предвидено занимание на терена в спортно-възстановителния център на домакините, които поемат изцяло разноските по престоя на гостите от главния град в Пиринско. Входът за феновете на ОФК „Пирин“ е безплатен. Единственото условие е от „Дъбравска“ 1 да изпратят поименен списък на привържениците, за да им бъде осигурен достъп до стадион „Тумба“. От фенклуба заявиха, че поне пет автомобила ще тръгнат за Солун.

Идеята за визитата дойде от гръцки мениджър, който миналата година уреди приятелска среща с „Трикала“, но мачът се провали в крайна сметка заради смяната на ръководството на елините. Сега нямаше подобни проблеми. Двамата треньори Наджи Шенсой и Владимир Илич се чуха по телефона, докато пътувахме към Пловдив, и уточниха подробностите, разкри Вл. Елезов.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *