Koла блъсна мъж на улицата пред дома му, издирват шофьора

79-годишен дупничанин е в болница с комоцио и рана на главата, след като беше блъснат от автомобил на метри от дома му на ул. „Патриарх Евтимий“. Инцидентът станал около 11,00 ч. вчера на кръстовището при Севдината фурна. Стоян Митов пресичал пътното платно, когато бил блъснат от син автомобил, управляван от млад мъж.

Собственикът на заведение в близост до инцидента Еньо Енев разказа пред репортер на „Струма“: „Не видях момента, в който дядото е блъснат. Видях и чух, когато шофьорът го попита дали му има нещо от падането на асфалта. Дядото отговори, че му няма нищо, и шофьорът потегли. Собствениците на съседния магазин дадоха вода на пострадалия и позвъниха на тел. 112. Пристигна линейка и закара възрастния човек в болница“, заяви Еньо Енев.

На мястото на пътния инцидент пристигна полицейски патрул, който разпита свидетелите на инцидента. От РУП – Дупница издирват шофьора на автомобила, блъснал възрастния човек.

79-годишният Стоян Митов е с комоцио и рана на главата. Синът му, който беше с него в болницата, заяви, че ще търси съдебна отговорност от шофьора, ако полицията разкрие кой е. 

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *