Бизнесмен от Якоруда с 250 гости празнува абитуриентска на първородната си дъщеря

С 250 гости – роднини и приятели, известният бизнесмен от Якоруда Ферид Крачов, собственик на кафене в центъра на града, и съпругата му Сабрие, която е детска учителка, отпразнуваха завършването на първородната си дъщеря Авушка. Чаровната абитуриентка беше със стилна синя рокля, с красиви дантелени орнаменти, ушита специално за повода по неин вкус.

Не по-малко стилна беше и по-малката й сестра Айнур, която бе избрала черна рокля. Семейството не пожали сили и средства по организирането на пищната абитуриентска вечер. Ресторантът беше украсен в тон с тоалета на абитуриентката, а за настроението на присъстващите се погрижи народният певец Янко Неделчев, който семейство Крачови бяха поканили специално за повода.

Гостите също се отчетоха подобаващо. Те отрупаха чаровната млада дама с подаръци, а най-близките роднини я зарадваха със сребърни и златни бижута. От най-добрата си приятелка Фериде момичето получи огромен букет цветя от бели кали. Специално за повода от Париж, където живеят и работят, пристигнаха лелята на абитуриентката и семейството й. Тостовете за светло бъдеще, успешно кандидатстване и бъдеща реализация не спряха през цялата вечер.

След тази натоварена, но вълнуваща абитуриентска вечер, Авушка ще залегне над книгите, за да се подготви добре за кандидатстудентските изпити и да сбъдне мечтата си, която е да стане фармацевт. Младата дама  завършва с отличие езиковата паралелка на СОУ „Св. св. Кирил и Методий“ в родния си град. Преди трудните изпити й предстои да се наслади на една от най-вълнуващите вечери в живота си – абитуриентския бал.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *