Home-p1-970×90
Home-p1-970×90

Черешов пудинг

Необходими продукти:
4 ч.л сладко от череши 200г. компот от череши 100г. захар 100г. маргарин 2 яйца 1-2 ванилии 100г. брашно 100 г. сметана за сервиране

Начин на приготвяне:

Загрейте фурната до 150 градуса. В тава сложете пергаментова хартия и я намажете със сладкото, като прибавите и компота от черешите. С миксер смесете добре останалите продукти до еднородна смес и залейте черешите, като внимавате тестото да е равномерно. Печете за 25-30 минути, извадете от фурната и оставете да се охлади 10 минути. След това внимателно обърнете пудинга върху друга чиния, така че черешите да са отгоре. Сервирайте като залеете със сметана.

Коментар с Facebook

Свързани новини

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *