Алена: През 2016 г. се страхувайте от вторниците

През тази година, която е подвластна на Марс и на вибрация 9, денят, в който трябва да се притесняваме от числото 13, е вторник, а не петък, защото вторник е ден на Марс. Тогава трябва да сме внимателни, даже и ако Меркурий не е ретрограден, защото агресията се увеличава, каза астрологът Светлана Тилкова-Алена.

„Това е единственият петък, 13-и, за 2016-а година. И понеже съвпадна с ретрограден Марс и ретрограден Меркурий, ето още една причина да бумне облакът колко е страховит денят. Нищо му няма, ден като ден”, подчерта тя.

„Няма нищо фатално. Съдбата изисква от всички нас в днешния ден да преодоляваме трудностите, които ни се изпречват на пътя – без прибързаност, в подходящата среда, с подходящите хора и без чувствителност и емоция”, каза тя.

„По принцип числото 13 е нарочено за фатално, но то не е само в петък, то е и във вторник. Подвластни на вибрация 4, на каквото е подвластно 13, са 4, 13, 22 и 31 от всеки месец. Заложено на всички родени през тези вибрации от рождения им ден през май тази година е, че те влизат в години на емоции, на завършване, която изисква да приключат с всичко изостанало през изминалите 9 години. И най-вече да отдалечат от пътя си хората, които блокират пътя им”, допълни Алена.

БСП направиха конгрес и си избраха нов лидер в ретрограден Меркурий. АБВ излизат от управлението в ретрограден Меркурий, а тогава не се взимат глобални решения, свързани с политика, държава и управление, каза Алена. Това ще удари не по правителството, което искат да свалят, а по тях. Меркурий приключва ретроградното си движение на 23 май и месец след това най-много до следващата му ретроградност, която е в края на август до 22 септември, ще започнат драмите и катаклизмите в тези две политически формации, прогнозира тя.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *