Звездна война! Рут Колева и Моника Валериева се хванаха за косите!

Войната между Рут Колева и Моника Валериева се разгаря. След като преди дни втората публикува видео, на което пуши електронно наргиле на борда на самолет, бе атакувана жестоко от певицата. Моделката обаче не остави нещата просто така, пише блиц. Преди часове Колева изригна срещу бившата участничка във „ВИП брадър“ „Друго е да си пушиш в самолета, понеже си над нещата и си много велика, и за капак да си пуснеш и селфи видео у ФБ…. Такива няма ли кой да ги арестува бе? ?#‎селскамара”, гневно възропта певицата в социалнта мрежа.

Валериева обаче не остави нещата така. Малко след вербалната атака на Рут, Моника не се посвени да отвърне на провокацията. С лека насмешка и ирония моделката се противопостави на коментара, като ясно показа, че нито е чувала, нито знае коя е певицата. Бившата участничка във „ВИП брадър” заяви, че хора като Колева няма да получат вниманието й „дори да ходят на една ръка”. Ето какво точно написа Валериева:

„Относно поста на момичето, което не познавам, бих искала да обясня,че пушенето на цигари и електронни цигари на борда е забранено.Не на всеки полет обаче електронните цигари са недостъпни.Това, което аз ,,пуша“, се води наргиле, което е с плод и се зарежда с блутут! Благодаря на персонала, който ,,не ме е арестувал“ Но щом Рут Колева се е сезирала е друг въпрос. Относно клипа ми, аз имам Фейсбук, мое лично пространство! Дали ще ,,кифлея“, ,,простея“ или какво тук правя е само мой проблем.Не разбирам как за някои хора е необходимо да има драма и скандал,може би защото аз изобщо не се вълнувам от тези хора, ако ще и на една ръка да ходят. Между другото, веднага check-нах госпожицата, която прави хубави песни. Успех!

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *