Вегетарианката Севда яде месо в „Мастър шеф“

Вегетарианката Севда показа, че е готова на всичко, за да победи в „Мастър шеф“, дори и да се откаже от хранителните си навици. Тя яде месо на финала – нещо, което никога до този момент не е правила в шоуто. С това впечатлява и журито, и публиката, събрана в кухнята на риалитито за заснемането на последния епизод.

„Бях си обещала, че ако стигна до финала, ще опитам месото, за да съм сигурна, че съм го приготвила както трябва“, споделя Севда в последния епизод, който зрителите ще видят довечера. Той бе излъчен пред подбрана публика снощи в киносалон в един от столичните молове.

На финала Севда се изправя срещу Евгени. Задачата им е да приготвят 3-степенно меню – предястие, основно ястие и десерт. Севда опитва и от салатата си, която е с месо от морски рак, и от основното – патешко без кожа. Евгени пък приготвя за предястие октопод, а за основно – агнешко коремче.

Журито е очаровано от ястията и на двамата финалисти. Десертът се оказва решаващ. Севда приготвя деструктуриран чийзкейк с 4 вида сирене – това била първата й авторска рецепта. Евгени залага на брауни. Кой обаче става фаворит, ще се разкрие довечера.

По информация на „Всеки ден“ това е Севда. Още на старта на шоуто бургазлийката сподели, че ако спечели, голямата награда от 100 000 лева ще използва за ин витро оплождане. Тя и съпругът й отдавна мечтаят за дете.

Наградата на публиката в кино салона отнесе Евгени.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *