СЛЕД ИНЦИДЕНТ В КВ. „СТРУМСКО”! Собственикът на автокъща „Мифони” М. Методиев пострада в катастрофа

Собственикът на автокъща „Мифони” Методи Методиев пострада в катастрофа в Благоевград. Пътният инцидент станал вчера около 11,00 часа на ул. „Яне Сандански“ в района пред магазин „Мосю Бриколаж“.

Водачът на лек автомобил „Тойота“ М. Методиев е блъснат от шофьор на „Опел“, който първо спрял на спирката, след което потеглил и предприел маневра завой наляво към магазина. От сблъсъка пострадал водачът на тойотата, който понесъл силния удар отляво. На място му е оказана първа помощ от спешен екип и с линейка е транспортиран до МБАЛ – Благоевград.

Пътувах по ул. „Яне Сандански“ в посока кв. „Струмско“, изведнъж ме удари другият водач, който потегляше от спирката, при сблъсъка усетих силна болка отзад на врата от камшичния удар, каза пострадалият М. Методиев.

„Пациентът не е губил съзнание, състоянието му е стабилно, при извършените изследвания не е установена черепно-мозъчна травма и фрактура на шийни прешлени, освободен е за домашно лечение”, каза началникът на Спешно отделение д-р Рабаджийски.

33-годишният водач на лекия автомобил „Опел“ Димитър Мишев, който е майстор-строител, е невредим след сблъсъка, но бе силно притеснен от инцидента.

„Предприех маневра към магазина, исках да оставя колата първо на спирката, но после потеглих и стана сблъсъкът, лошо стечение на обстоятелствата, не прецених добре”, каза Д. Мишев, който е с над 10-годишен опит зад волана.

Служители от ОД на МВР – Благоевград работят по случая.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *