ШОК! Ток удари Захари Бахаров на път за Петрич

Захари Бахаров се оплака във фейсбук, че го ударил ток на път за Петрич. Това стана в сряда, а той разказа за случката в четвъртък във видеодневник за лятното турне на театрална трупа “Трите мечки”, която актьорът създаде с колегите си Юлиан Вергов и Владо Карамазов. Злополуката станала на влизане в града.

“Даже не ме хвана, а направо си ме преби. Няма Иво Андонов, няма турне. Токът си бие”, оплаква се той във видеото и показва жицата, която му е причинила удара. Отначало помислил, че Юлиан го е ритнал, но впоследствие разбрал какво се е случило. Вероятно става дума за електрически пастир – устройство, което задържа домашните животни в рамките на определено място или пази крадците извън него.

Само за едно денонощие видеото събра около 100 хил. гледания, близо 5 хил. харесвания и 600 коментара, пише „24часа“.

Това не е единственият куриоз, който се случва на тримата актьори по време на пътуването им между градовете. Карайки към Пловдив, те се натъкнали на стадо крави на магистралата. Забравили си личните карти в един от хотелите, а след като ги спрял полицай за проверка, се оказало, че шофьорът на групата – Юлиан, няма книжка.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *