Home-p1-728×90
Home-p1-728×90
Топ теми

Мохито Диня

Продукти

диня – 600 г почистена

бял ром – 100 мл

кафява захар – 2 – 3 ч.л.

лайм – 1 брой

мента – свежи листенца

лед – 4 – 5 бучки

Начин на приготвяне

В пасатор или блендер смесете динята, захарта и рома и блендирайте до хомогенност.

Сместа прецедете през цедка, като я оставите сама да изтече, без да разбърквате и да й „помагате“.

Във високи чаши сложете на дъното листа мента и ги претрийте с малко кафява захар. 

Добавете резенчета лайм и натрошен лед и допълнете чашите с сместа с рома. 

Коментар с Facebook

Свързани новини

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *