Не правете секс на тези места!

Сексът става още по-горещ, когато го правите на различни от леглото места. Някои двойки си падат по нестандартните места за правене на секс, но има и локации, които никога не трябва да избирате.
Просто не са подходящи, няма да ви оставят добри спомени, а и никак няма да се чувствате добре, правейки го там.

На обществени места

Мисълта да го направите, въпреки че някой може да ви хване, е възбуждаща. Но все пак никак не би било добре да правите секс в обществена тоалетна, в мола, в парка или на някоя пейка. Тези места са бъкани с бактерии, а и само си представете как бихте изглеждали отстрани. Сега си представете и как някой познат ви вижда!

На паркинга

Ако правите секс в колата, по-добре е да я преместите на някое тихо и уединено място. Не го правете на паркинга, защото разни очевидци могат да извикат полиция и да свършите голи и втрещени в районното.
В гореща вана

Горещата вана е чудесно място за релакс. Можете да го използвате за разгорещяване и предварителна любовна игра, но не е препоръчително да продължавате с интимностите вътре. Вероятността да се сдобиете с бактериална вагиноза или кандидоза е голяма.

Върху детско креватче

Може да ви звучи извратено, но има двойки, които признават, че са го правили в детско креватче. Идеята надали е добра предвид големината и здравината на детското легълце, а и морално някак не звучи подходящо. Ако ви хрумне следващия път да го правите на подобно място, помислете отново.

На плажа

Горещина, лято, коктейли и бурни нощи – всичко крещи: „Секс!“ Да, обаче сексът на плажа никак не е добра опция. Всяко местенце по тялото ви ще се напълни с пясък. Ще се търкаляте в гъмжило от бактерии и микроорганизми, виреещи още по-силно в близост до влажната ивица. Пък и колкото и див плаж да сте избрали за интимни преживявания, все някой може да ви спипа.

В палатка

Палатката е уединено място, където тясното пространство подтиква към ласки. Природа, дива красота и усамотеност – звучи наистина секси. Всъщност няма да е никак приятно. Ще усещате всички ръбчета от земята по себе си, ще ви е студено, а и кой знае – дивите животни може и да бъдат привлечени от разгорещените ви страсти!

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *