Хороскоп за месец юни 2016

През юни голяма част от представителите на зодиакалните знаци ще трябва да се справят с емоциите. Какво ви очаква вижте в месечния ни хороскоп.
Овен
Въздържайте се от оформяне на „грандиозни“ планове. Предстои ви един сравнително спокоен период, но в който ще се натъквате на затруднения при реализацията на сериозни задачи или скъпи покупки.
Проявете търпение, трудолюбие и старание. Избягвайте спонтанните решения. Ще допуснете грешки, които ще е доста трудно да коригирате. Контролирайте разходите си. Изразявайте мнението си ясно, точно и без излишни емоции.
Телец
Ще се наложи да се справите с много повече работа от обикновено. Няма да ви затрудни, защото колкото сте по-заети, толкова сте по-организирани, но не бива да надценявате издръжливостта си. Отношенията с близките може да се окажат леко конфликтни и то именно заради вечното ви „нямане на време“.
Оставяйте си варианти за гъвкава реакция при всички сложни решения. Вероятно ще направите някакви непредвидени разходи. Преценявайте наличностите си така, че да не се налага да търсите кредити.

Близнаци
Ще откриете неподозирани до момента качества у близките си, които ще ви зарадват. Отношенията ви ще са много спокойни и това ще подейства благоприятно на творческия ви потенциал.
През този месец може да започнете нов проект, който от доста време отлагате поради липса на достатъчно ясна концепция или ресурси. Финансовото ви състояние е стабилно. Не е изключено да получите някакъв скъп подарък или сума от продажба на фамилно имущество.
Рак
Рутинната работа ще ви действа доста изнервящо. Настроението ви е много повече романтично, отколкото прагматично. Нещото, което много ще ви зарадва е пътуване с приятели или кратко пътешествие с любимия човек. Ще бъде добър стимул за по-нататъшните ви изяви.
По отношение на професионалните задачи и на финансовата стабилност разчитайте само на себе си. Каквато и помощ да ви предложат ще е меркантилна и след време ще се наложи да връщате оказаната услуга „с лихвите“.

Лъв
Проявете старание и акуратност в работата си. Това е единственият начин да се преборите с конкуренцията. Бъдете търпими спрямо близките си. Може да не удовлетворявате всичките им капризи, но пък и не ги критикувайте за най-малките пропуски.
Внимавайте какво обещавате, защото ако не изпълните обещаното ще навредите сериозно на постигнатите позиции. Финансовото ви състояние е леко нестабилно, но ще се намери кой да ви помогне при необходимост.
Дева
На работното място ситуацията може да се окаже леко изнервена. Да се опитат да ви натоварят с допълнителни задължения, да ви прехвърлят чужда работа, вина за чужди грешки или просто да ви въвлекат в интрига. Контролирайте емоциите, изказванията и се въздържайте от прибързани решения, за които още на другия ден ще съжалите.
В личните ви отношения ще настъпи някаква промяна. Първоначално ще ви е трудно да я осъзнаете или възприемете, но много скоро ще установите, че нещата са се получили много добре. Избягвайте скъпите покупки.

Везни
Събитията ще се случват едно след друго с шеметна скорост и лавинообразно. На моменти ще ви е трудно да се справите със собствените си проблеми заради чуждите. Желанието ви да сте полезни, да услужите и да проявите доброта може да навреди на професионалния ви напредък.
В личен план ситуацията е почти същата – ще се наложи да избирате между стара и нова връзка. Не разчитайте на съвет от приятели, решавайте самостоятелно. Намалете разходите, финансовото ви положение е леко нестабилно.
Скорпион
Печелившата ви тактика през този месец е да действате екипно. Всеки опит да напреднете индивидуално ще се натъкне на сериозни затруднения и даже ще ви върне назад. Вашите идеи може да са най-добрите, но ще успеете да ги реализирате едва след като ги споделите и обсъдите с останалите членове на колектива, независимо дали става дума за професионални или за лични решения.
Мислете позитивно. Финансовото ви състояние е стабилно. Дори да направите непредвидени разходи ще ги компенсирате.

Стрелец
Избягвайте хаотичните действия. Колкото по-обмислено реализирате плановете си, толкова по-лесно ще ви се получат. Гледайте само напред, не анализирайте старите неуспехи. Не е изключено да получите критики от близките си, но се постарайте да ги приемете спокойно и да намерите рационално решение на проблемите, за които ви говорят.
Подхождайте добронамерено дори към хората, които ви създават проблеми. Ще измислите лесен начин да ги отстраните от пътя си. Финансовото ви състояние ще е в рамките на очакваното.
Козирог
В професионален план ви предстои един сравнително спокоен период. Каквито и задачи да изникнат ще се справите комбинирайки опит с нова информация. В личен план ще имате възможност да си изясните причините за някои стари недоразумения.
Да стигнете до правилното заключение, че неприятностите се дължат на нежеланието ви да ги осъзнаете в дълбочина, а не на нечие желание да ви „вкарва в приключения“. Контролирайте разходите си, не си позволявайте жестове на разточителност.

Водолей
Намалете темпото, не бързайте с новите проекти. Сега е от значение да запазите постиженията си, а не да впечатлявате с нови завоевания. Това се отнася до действията ви както в професионален, така и в личен план. Радвайте се на дребните удоволствия.
Много по-важно е „да спечелите войната, а не битката“, така че преценявайте събитията глобално и в перспектива. Разпределяйте финансите си отговорно.
Риби
Прекалено сте импулсивни и склонни да действате под напора на емоциите. Връхлитат ви какви ли не свежи и интересни според собствените ви схващания идеи, като например да създадете нови контакти, да игнорирате някои от старите си приятели, да промените начина си на живот и прочее.

Въздържайте се от подобни приключения. Резултатите няма да ви зарадват, а ще е невъзможно да възстановите предишната ситуация. Постарайте се да се справяте с професионалните задачи самостоятелно. Ще запазите независимостта си. Що се отнася до финансите ви, то в тази насока ще се наложи да се съобразявате поне с още едно мнение, планирайки каквито и да било разходи.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *