4 катастрофи през изминалите дни в Пиринско, 5-има ранени

На 03.06.2016г. около 10:07 часа на ул.”Тома Митов” в гр.Петрич, лек автомобил „Шкода Октавия” с 66-годишен водач от гр.Петрич, движейки се по ул.”Тома Митов”, блъска 74-годишна жена от гр.Петрич, движеща се в дясната част на платното за движение. В резултат на инцидента е пострадала пешеходката, която е настанена за лечение МБАЛ-Петрич с фрактура на лявата подбедрица.

На 03.06.2016г. около 10:50 часа, лек автомобил „Опел Астра” с 32-годишен водач от с.Церово, при завой на кръстовище, образувано от ул.”Яне Сандански” и входа към магазин от голяма търговска верига за бяла и черна техника, не пропуска и блъска насрещно движещ се лек автомобил „Тойота” с 49-годишен водач от гр.Благоевград. В резултат на инцидента е допуснато ПТП с материални щети. С натъртвания в областта на врата е пострадал водачът на лекия автомобил „Тойота”, който след извършен медицински преглед е освободен за домашно лечение. Пробата за наличие на алкохол в кръвта на водачите е отрицателна.

На 04.06.2016г. около 13:55 часа на път II-84 в района на гр.Якоруда, мотоциклет „Триумф” с 41-годишен водач от гр.София, движейки се по път с предимство се сблъсква с 63-годишен велосипедист, който му отнел предимството на пътя. Пострадали без опасност за живота са: мотоциклетистът, който е с фрактура на лявата ръка и велосипедистът, който е с разкъсно-контузна рана в областта на главата и контузии по тялото.

На 04.06.2016г. около 19:00 часа в с.Дъбница, общ.Гърмен, 22-годишен мъж от с.Дъбница, управлявайки мотопед „Балкан”, допуска ПТП като губи контрол и пада на земята. Мотопедистът е получел контузна рана в областта на устата и охлузвания в областта на ляв крак и след извършен медицински преглед е освободен за домашно лечение.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *