Home-p1-970×90
Home-p1-970×90

Салата от карфиол и яйца

Продукти:

3 твърдо сварено яйце
1 глава карфиол

ЗАЛИВКА: 

2 скилидка пресован чесън
2 ч. л. горчица
2 ч. л. майонеза
1 ч. л. оцет
зехтин
сол и смлян черен пипер


Приготвяне:

Карфиолът се накъсва на розички и се запържва за кратко с 1 ч. л. зехтин. Продуктите за заливката се разбъркват добре. В чиния се поставя карфиолът и нарязаните яйца. Овкусяват се с сол и черен пипер. И накрая се заливат с приготвената заливка.

Коментар с Facebook

Свързани новини

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *