Очите подарил златен часовник на своя гард, часове преди да го убият! Погребват го със скъпия дар

Димитър Желязков – Очите подарил на своя бодигард Александър Алексиев най-скъпото си бижу от злато – ръчен часовник, който бил уникален и той дълго време го държал в сейф.

Ритуалът бил сакрален и се състоял във вторник вечерта, когато двамата останали насаме след дълги часове организация за предстоящата „вечеря“ на другия ден в ресторант „4 You“. Това съобщи за „Флагман“ един от най-близките хора на Очите, който обаче е бил още по-близък до Сашо.

Във вторник, когато двамата останали насаме вечерта, Сашо споделил, че му е време да напусне тази работа. Казал още че след много години опити да имат бебе със съпругата му, най-сетне настъпил момент, в който гинеколози по репродуктивна медицина дали гаранция , че поредният им опит да се сдобият с бебе ще е успешен. Това просълзило боса, с когото Сашо изкара повече от 10 години заедно. Той станал и отключил сейфа си и оттам извадил скъпото бижу – връчил му го с благодарност за годините, прекарани заедно.

На другия ден сутринта гардът, Очите и съдружникът му – Никола Маринов – Магарето, продължили организационната част по събирането на наказателната бригада за сряда вечерта. След злополучното посещение в ресторант „4 You“ в 21,00 ч. Сашо Алексиев загина, покосен от 3 куршума в гърба, шефът му Митьо Очите е в критично състояние – поразен от 5 куршума, а Никола – Магарето е в реанимация с натрошен крак, зашита артерия и поразен важен нерв.

Вчера, веднага след аутопсията, трупът на Сашо е бил натоварен с катафалка на частна погребална агенция. Погребението ще е в неделя.

„Ще го положим в ковчега със златния часовник“ – казаха аверите му.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *