Любовен хороскоп за 13-19 юни

Планетата на любовта Венера в петък ще навлезе в знака на зодия Рак и ще се задържи там до 12 юли. Това означава, че представителите на зодията, както и останалите в зодиака, ще се радват на повече хармония, романтика, емоционална сигурност, а някои и на нова любов. Повече вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Ако се намирате в сериозна връзка, но все още не живеете под един покрив с половинката си, тази седмица може да вземете решение, което да ви събере в един дом. От друга страна, ако се намирате в неангажираща връзка, има шанс нещата помежду ви да се развият в нещо по-сериозно. Венера ще бъде във вашия сектор на дома и семейството, затова се възползвайте от нейната позиция.

Телец

Ще се радвате на хармония между вас и половинката. От петък до 12 юли, Венера ще ви даде своята подкрепа в комуникацията. Възможно е да вземете и важни решения свързани с финанси. Отдайте се на романтични моменти.

Близнаци

Очаквайте финансов тласък тази седмица! От петък до 12 юли, Венера ще се движи в сектора, който отговаря за увеличаване на печалбите, приходите. Ключова фигура тук може да бъде вашата половинка. Доверието между вас и любимия човек ще се повиши, а също така ще се чувствате по-ценни за него или нея от всякога.

Рак

Готови ли сте за прилив на романтика и приятни любовни емоции? Венера ще бъде във вашия знак до 12 юли, ще ви направи по-жизнени и ще ви помогне да привлечете любовта към себе си. Ако се намирате във връзка, влиянието на планетата на любовта ще ви помогне да се насладите един на друг по истински начин. Наслаждавайте се на моментите!

Лъв
Романтиката ще ви преследва през тази седмица. Вие и половинката ви сте жадни за повече моменти, в които да прекарате време заедно. Ако има някакъв хаос във връзката ви, опитайте се да поправите нещата. Ако все още не сте намерили своята половинка, отдайте се на повече социални контакти и отворете съзнанието си за любов.

Дева

Социалният ви живот ще бъде ключът към любовния ви живот. Възможно е да получите признание от приятел, което да ви разкрие нейната или негова любов. До втората седмица на следващия месец ще може да се радвате на химията помежду ви. Има и друга възможност за вас, която крие ново и интересно запознанство в интернет. Бъдете отворени.

Везни
Любимият човек ще ви подкрепи и е възможно да се издигне в кариерата. От друга страна Венера ще навлезе във вашия сектор на кариерата и личното развитие. По някакъв начин любовният ви живот ще се свърже с работата. Покажете вашата благодарност към половинката за подкрепата, която ви оказва.

Скорпион

Готови ли сте да планирате вашата мечтана почивка в чужбина? Тази седмица отделете време с половинката и направете планове. Звездната карта показва, че ви предстои път зад граница. Алтернативно, ако нямате партньор, има шанс да срещнете някоя интересна личност по време на пътуване или на социално събитие.

Стрелец

Финансови положителни новини ще зарадват вас и любимия ви човек. Най-вероятно половинката ви ще получи неочаквани приходи. Също така, ако имате общи инвестиции, те могат да ви донесат печалби. Отделете си време за повече романтика.

Козирог

Въпреки че любовният ви живот започва тази седмица спокойно, Венера ще ви подари един по-дълъг период, който ще повиши хармонията между вас и партньора. Ще ви бъде по-лесно да комуникирате, да обсъждате важни въпроси и да взимате решения. Най-хубавото е, че ще имате желание да изненадате половинката си приятно.

Водолей

Офис романтика може да е на хоризонта. Обърнете внимание на всички сигнали, които получавате от ваш колега, особено след петък. Възможно е да разберете, че той или тя от доста време имат интерес към вас. Ако сте необвързани има шанс да обърнете внимание на тези любовни сигнали. Не само ще бъдете поласкани, но и пленени от любовта.

Риби
Любовният ви живот е на път да стане по-интересен. Венера ще попадне в сектора на любовта. В резултат ще имате много възможности да се срещнете с нова любов. Единственото, което може да направите е да се възползвате от космическата подкрепа в този момент. Отворете сърцето си за възможностите, пише az-jenata.bg.

loading...



Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *