МИСТЕРИОЗЕН СЛУЧАЙ! 41-г. дупничанин изпадна в токсичен шок пред гробищния парк

41-годишен дупничанин, върнал се в отпуск от гурбет в Германия, изпадна в токсичен шок на път за гробищния парк. Оказа се, че преди да тръгне, гастарбайтерът изпил шише с високотоксичния препарат Би 58. Иван М. пристигнал с личния си автомобил пред входа на гробищата и при опита си да излезе от автомобила се свлякъл на земята пред очите на гробари, които веднага позвънили на тел. 112 да търсят помощ. На място е пристигнала линейка на Спешен център – Дупница. Гробарите помогнали на шофьора на линейката да качат почти безжизненото тяло на гастарбайтера. Те разказаха, че на задната седалка на автомобила е имало банкноти евро.

Крум Бонев, който е приел натровения мъж в общинската болница, съобщи, че състоянието му е критично. По спешност гастарбайтерът е закаран във Военномедицинска академия в София. Състоянието му в късния следобед вчера все още бе критично.

Младият мъж е на гурбет в Германия заедно с родителите си. Той си дошъл в Дупница в отпуск. Как се е натровил и защо, е пълна мистерия. От Областната дирекция на полицията заявиха, че на задната седалка в автомобила е имало документи, пари не е имало. По случая работи РУП – Дупница. Лекият автомобил на мъжа е оставен на отговорно пазене в РУП – Дупница.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *