Прокуратурата потвърди: Цветелина Стоянова е опитала да се самоубие

Към този момент прокуратурата работи по версията опит за самоубийство. Няма индикации за умишлено бутане. Това заяви Румяна Арнаудова, говорител на Главната прокуратура пред Нова тв за трагедията с едно от златните момичета – Цветелина Стоянова.

Тя обясни, че прокуратурата работи по случая. Освен оновната версия за опит за самоубийство се работи и по версията за случайно падане, тъй като парапета на терасата бил много нисък.

По-късно треньорът по бокс Ангел Ангелов, който е кръстник на Цветелина Стоянова разказа, че по думите на баща й тя е била извадена от националния отбор.

 

„Искам предварително да се извиня, ако засегна някого, но не може спортист от такъв ранг да се остави така. Треньорът е най-големият психолог, той е денонощно с момичетата. Илияна е голям спортист и ръководител. Тя е моторът на отбора. Не знам как се е допуснало това положение“, каза Ангелов. Той обясни, че не знае каква точно контузия е имала Стоянова.

„Олимпиадата беше заветната мечта на момичетата. Когато тя е отказала дори да присъства като зрител сега в Израел, това е трябвало да бъде сигнал или звънец, че нещо се случва с нея“, смята Ангелов. Той разказа, че тя е била много разстроена от неучастието си в отбора.

От „Пирогов“ обясниха, че кръвоизлива е овладян, но състоянието на Стоянова остава много тежко. Тя не е в съзнание и е на апаратна вентилация. На този етап състоянието й не позволява други интервенции.Тя има съчетана травма в областта на гръдния кош, сериозен белодробен проблем в областта на корема и прешлените.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *