ОФК „Пирин“ изпроводи Н. Шенсой с потупване по рамото вместо с пари

ОФК „Пирин“ изпроводи любимеца на феновете Наджи Шенсой с потупване по рамото вместо с пари. Ден след изтичане на договора на косоваря от клуба излязоха с клиширана благодарствена декларация и нито дума за неуредените финансови взаимоотношения, довели до раздялата със специалиста, успял да направи възможна невъзможната мисия „Оцеляване в елита“. На „Дъбравска“ 1 съчиниха следното послание към феновете: „ОФК „Пирин“ изказва дълбоката си признателност и благодарност към старши треньора Наджи Шенсой за добре свършената работа, и най-вече за постигнатата цел – оставане в групата на майсторите. Неговото име остава написано в историята ни като треньорът, който пое ангажимент в тежък за „Пирин“ момент и го доведе до изпълнение. Той ще остави дълбока следа с професионализма и подхода си, които ще са в помощ за всеки бъдещ треньор на орлетата. Името на бъдещия специалист ще бъде оповестено при финализирането на всички детайли“.

Пиринци се събират за първа лятна тренировка в понеделник в 18.00 ч. Преди заниманието ще бъде отслужен традиционният водосвет за здраве и успех през новия сезон.

Междувременно от хибрида „Етрополе-Литекс-ЦСКА“ потвърдиха привличането на универсалния бранител на благоевградчани Александър Дюлгеров. Сърцатият защитник проведе дебютно занимание с тима на Христо Янев в Тетевен в сряда вечерта, а вчера отпраши за медицински прегледи в столицата, предшестващи официалното подписване на контракт.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *