Докато спи! 11-г. момче от Микрево отвлечено от дома си, бито и захвърлено на площада

11-годишно момче от с. Микрево, община Струмяни, е докарано с линейка в санданската болница вчера предиобед с мозъчно сътресение след нанесен побой от неговия съселянин Кирил Юлиянов.
Докато малкият Коце и кака му Глория още спели, около 10 ч. сутринта Кирил Юлиянов от същото село проникнал в къщата и завлякъл детето към колата си, която била паркирана на улицата. Именно там Кирил нанесъл няколко удара с дървена дръжка по малкото момче с мотива, че му е откраднал от колата дребна сума пари.
През това време сестрата Глория разбрала, че брат й е отвлечен с кола, и хукнала да го търси. Тя видяла как мъжът изхвърлил от колата брат й на площада, не след дълго детето изпаднало в несвяст. Веднага се обадила на майка им, която по това време била в Струмяни, и й съобщила за нападението върху малкия й брат.
На място пристигнала линейка, с която детето е транспортирано за санданската болница с мозъчно сътресение и загуба на памет. Специалист невролог назначил рентгенова снимка на главата, травматични изменения не са установени.

Докато майката на детето дава показания в РУП – Сандански, 18-г. Глория бе плътно до брат си в болницата.
Близки на пострадалото момче разкриха, че побойникът е излежал преди време присъда в Италия. 

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *