Нагли бандити обраха Стоянка Мутафова

Ловки крадци обраха къщата на комедийната прима Стоянка Мутафова. Посегателството се разиграло в периода между 26 и 31 май, докато актрисата и дъщеря й Мария Грубешлиева-Муки били в Германия. Новината потвърдиха от СДВР пред „Телеграф“. Оттам допълниха, че крадците успели да свият пари и златни накити.

Ченгетата предполагат, че криминалните типове са следили поне седмица Стоянка и Муки. Така разбрали, че тя е на гастрол в Германия и няма никой в дома й, който се намира в столичния кв. „Лозенец“. Те разбили дограмата и нахлули в жилището през прозореца, след което се оттеглили без никой от съседите да ги усети. Чак след като Стоянка и Муки се прибрали, разбрали какво е станало.

След щателна проверка установили, че липсват златни накити и пари. Грубешлива веднага отишла в полицейското управление, за да подаде жалба. Муки посетила няколко пъти районното, защото все не можела да уточни какво точно е открадното от къщата. Един път казала,че липсват само пари, а след това сменила версията си, като заявила, че са откраднати златни бижута. 

В крайна сметка се оказало, че са отмъкнати и двете. В момента се води разследване. Самата Муки отказва да коментира или да потвърди случилото се, но от СДВР официално потвърдиха за кражбата.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *