Мъж сънува, че ще има дъщеря с името Клои! Години по-късно…

Уолт Манис израснал в обикновена ферма в Арканзас, САЩ. Любимото му нещо като дете, било да обикаля из полята и да изследва природата. Семейството му било силно вярващо, затова и Уолт вярвал в Бог. Един ден, още когато бил дете, имал видение. От него той разбрал, че когато  порасне, ще има дъщеря на име Клои.

Уорт пораснал и срещнал любимата си – Ани. Двамата се оженили, а скоро след това тя му споделила, че мечтае за дете и ако им се роди момиченце, задължително ще го кръсти Клои. Щом чул тези думи от съпругата си, Уолт й разказал за видението, което имал като дете.

Въпреки, че Уолт и Ани били щастливо женени, години наред те не успявали да се сдобият с така желаното дете. „Беше страшно трудно. Ние работихме и се раздавахме за децата в нужда, а самите ние година след година нямахме дете. Трудна, много трудно ни беше”, споделя Ани. В крайна сметка двойката се решава на осиновяване.

В началото идеята не допаднала на Уолт, но заради Ани той се съгласил и започнало ново чакане. Един ден телефонът звъннал. Съобщили на двойката, че бременна жена, която е решила да остави детето си за осиновяване, иска среща с тях. Семейство Манис колкото били щастливи от новината, толкова и разочаровани. Защото тъкмо в този момент те осъзнали, че дете ще имат, но няма да е тяхно родно. Всичките съмнения на двойката обаче ще изпарали в деня на срещата с непознатата жена. Тя им разказала, че ще роди момиченце и ако зависи от нея, би й дала името Клои. Освен това Уолт бил поразен от факта, че непознатата жена поразително много прилича на момичето от видението, което имал като дете. След като Клои се ражда, семейството решава да осинови още едно дете – малката Наоми.

Историята на Уолт и Ани бе публикувана в youtube.com. До момента тяхната история е видяна от над 250 000 души в цял свят, защото е трогателна, защото дава надежда и защото всекиго докосва по един или друг начин. В коментарите хората споделят, че това е една от най-красивите истории, които дават и надежда, и вяра. Вяра не само в това, че хората могат да намерят огромно щастие, стига да отворят сърцата си, но и че нещата винаги се случват по най-добрия начин.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *