Глория мина всякакви граници: Щракна се без гащи (СНИМКА)

Глория мина всякакви граници на приличието с последната рокля, в която се издокара. Примата на фолка облече тоалет, който се носи без бельо, а цепката на полата му стига чак до гърдите. Въпреки че скоро ще стане на 43 години, с външния си вид Глория може да сложи в малкия си джоб много момичета, които са на половината от нейната възраст. Невероятно, но факт – колкото повече остарява тя, толкова по-хубава става. Явно, за да го подчертае, изпълнителката реши да разкрие извивки и да покаже крак с впита рокля и невъзможно дълбока цепка.
 

Дотук добре, но и с просто око се вижда, че примата не носи бельо под дрехите си. Докато фенове я засипаха с комплименти колко добре изглежда и как „няма друга на света с по-голяма красота“, колеги на изпълнителката се възмутиха колко е паднала в опитите си да привлече внимание. „Къде са ти гащите, скъпа? И ти ли почна като Камелия да си показваш всичко, само и само да направиш впечатление?“, заядоха се те с певицата.

Много от почитателите й са разочаровани, че на зряла възраст Глория е прибегнала до методи, характерни за залязващи звезди или най-малкото от такива, които няма какво друго да покажат освен това, което се крие под бельото им, пише блиц. 

Наскоро с тоалет без гащи се показа Деси Слава, която лъсна по този грозен начин на концерт на ТВ „Планета“ в зала „Арена Армеец“. При нея това може да се обясни като опит да си вдигне рейтинга сред феновете и да възроди позалязлата си кариера. Освен това блондинката открай време е известна със скандални изцепки, така че още една едва ли би й навредила, пише столичен ежедневник.

Глория обаче е съвсем различен случай. Тя винаги е държала да се представя пред обществото във възможно най-морална светлина, а и няма нужда от вдигане на рейтинга, защото е единствената чалгаджийка, успяла да напълни сама Зала 1 на НДК. Ето защо никой не е очаквал точно тя да потърси евтина слава, като тръгне без бельо.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *