Светената вода помни молитвите, пийте я на гладно

Светената вода запазва качеството си и дори лекува, защото “помни” молитвите, твърдят учени. Водата, която си взимаме от църквата, е запомнила молитвите на свещениците и в нея се събира силата на техните слова. Учените са категорични, че молекулата на водата се изменя и образува генетична структура. Ако няколко такива молекули се съберат, те могат да направят верига, подобна на ДНК. Някои езотерици стигат дори и по-далеч в твърденията си. Те разказват, че по този начин може да се направи и воден двойник на човек.

Със сигурност обаче, когато над водата е четено за здраве например, тя може да стабилизира състоянието ни. Достатъчно е да отпием малко и веднага започва препрограмирането на клетките, разказват и свещениците. Те припомнят и научния факт, че 70% от организма ни е вода.

Има обаче едно важно условие при приемането на свещената течност – тя трябва да се пие на гладно. Защото така тя веднага попада в организма. В противен случай губи от енергията си – трябва да преодолее храната, която се намира в стомаха ни.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *