30 г. след последния училищен звънец възпитаниците на Механото вдигнаха наздравици на обща трапеза

Семейнитя лекар д-р Антон Стойнев от Кюстендил /първият вдясно на снимката/ се събра с бивши съученици от Механотехникума в Дупница 30 години след последния училищен звънец. Съучениците от набор 1967 пристигнаха от различни градове в страната и чужбина за юбилейната среща в Дупница. 

Специални гости на тържеството бяха класните им ръководители Кънчо Цегриловски и Димитър Лалев, които заедно с посребрелите вече бивши възпитаници вдигнаха наздравици за успехите в живота. Домакин на срещата бе бизнесменът Йордан Андреев, бивш президент на ФК „Марек“ /Дупница/. Сред присъстващите бяха и бившите полицейски служители, вече пенсионери, Борислав Стойков от ОД на МВР – Кюстендил и Кирил Васев от Криминална полиция.

Празнуващите с умиление си спомниха за безгрижите ученически дни и задружно, както преди 30 години, се веселиха от сърце на дансинга. Танцовите умения и високият градус на настроението съвипускниците заснеха на мобилните си телефони и изпратиха поздрави на тези, които не успяха да пристигнат от страната и чужбина. 

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *