До вчера врагове, днес първи приятелки: Николета и Моника Валериева се съюзиха!

В шок и паника изпаднаха интернет потребители. След официалното примирие на Николета Лозанова с Алисия, дойде ред и на нейна бивша съперница Моника Валериева.

Причина за десетките шокирани коментари е участието на моделката Валериева в следващото предаване на Николета „Папараци”: „Това е първото ми интервю от много време насам. След участието ми в реалити формата „VIP Brother“, аз се бях оттеглила от медийни изяви и отказвах да говоря за личния си живот. Дойде време да се изяснят много неща, относно моя живот и невярните публикации в пресата. Знам, че сте учудени от избора ми на предаване, но мисля, че това е най-доброто място да покажа истинското си лице… Самото ми участие в „Папараци“ опровергава много от публикациите в медийното пространство.”

В рекламния клип Моника ще проговори и за отношенията си с Валери Божинов, като двамата бяха спрягани за двойка преди три години. Според източници това е поредното наказание за футболиста, като с поканата си Лозанова показва, че Божинов може да бъде унижен във всеки един момент, пише блиц.
 

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *