БРУТАЛНА ЖЕСТОКОСТ! Благоевградчанинът Радослав Стипцаров-Соколето опря пистолет в главата на бившата си приятелка и я изнасили

Криминалнопроявеният благоевградчанин Радослав Стипцаров, известен с прякора Соколето, е арестуван за изнасилване и заплаха за убийство. Полицаите щракнали белецниците на 38-годишния мъж от село Бело поле след жалба на бившата му приятелка. Двамата скъсали преди година и половина, но наскоро той отново започнал да я ухажва. Тя не искала да се занимава повече с него, но въпреки съпротивата й той не се отказвал, бил настъпателен и я карал да правят секс насила. Последната сцена била твърде хард и преминала в брутално изнасилване.

Радослав се покатерил на покрива и влязал през отворената капандура на мансардата, където живее любимата му. В момента, в който отворила вратата, той я хвърлил на леглото, закопчал я с белезници, опрял пистолет в главата й и започнал да я изнасилва. При грубия секс насилникът ползвал и изкуствен пенис – дилдо. След като всичко приключило и той си тръгнал, жената отишла и подала жалба в 1-во РУП срещу него, в която описала, че е изнасилена и заплашена с убийство. Истинска случайност е, че по време на гаврата детето й не било там. Тя разказала, че заради Соколето загубила и работата си. Постоянно ходил на работното й място и досаждал и най-накрая шефовете й показали вратата.

При извършения обиск в дома на Радослав Стипцаров в село Бело поле полицаите не са открили оръжие, но в якето на майка му намерили патрони за боен пистолет. 38-годишният благоевградчанин е арестуван и обвинен за изнасилване и незаконно притежание на боеприпаси, а вчера съдът му наложи постоянна мярка „задържане под стража“. Радослав Стипцаров е стар познайник на полицията, но през последните години не е имал някакви прояви. През 2009 г. той бе осъден на 2 години и половина пробация заради блудство с 15-годишна девойка, която примамил в автомобила си. Тогава той бе осъден на 200 часа принудителен труд и да заплати 5000 лв. обезщетение на непълнолетната жертва за претърпените неимуществени вреди. 

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *