ХОРОСКОП ЗА 26 ЮЛИ

ОВЕН
Във вторник се налага Овните да бъдат доста внимателни. Мнозина ще имат неприятности в службата си, от които ще бъде засегнато дори честолюбието им. Така ще стигнете до планове за промяна на работата и някои ще започнат търсенето на нова работа. Не избързвайте с подобни намерения.

ТЕЛЕЦ
Положението на Телците във вторник не е благоприятно. Вашите проблеми са лични, професионални и във връзка с бизнес. Най-важното е да не избързвате с дей-ствия, а търпеливо да изчакате развитието на събитията, за да отреагирате по правилен начин. Мнозина от Телците са склонни да постигнат известни придобивки с измама.

БЛИЗНАЦИ
В живота на Близнаците бурно навлизат промени. Започва нов цикъл, който има положителна професионална характеристика за вас. На мнозина им предстои пром-яна на работата. Тя ще стане съвсем неочаквано. Днес е добре да се съсредоточите върху професионалните си проблеми.

РАК
Вторник е емоционален ден и ще изживеете както приятни, така и неприятни моменти. Проблемите се отнасят до службата ви, където ще бъдете затрупани с ангажименти. На всичко отгоре денят не е спорен и задачите ще останат нерешени. Но извън службата ви очакват забавления и весело прекарване на остатъка от деня.

ЛЪВ
С приповдигнато настроение сте днес, но това не изключва появата на проблеми. В повечето случаи те са лични. Ако положите необходимите усилия, денят ще бъде позитивен. Тук става въпрос за вашите ангажименти, защото мнозина ще бъдат услужливи към колегите си за сметка на своята работа.

ДЕВА
Девите са потиснати и нервни във връзка с все още неразрешените проблеми. За съжаление прогнозите не са във ваша полза. Днес има проблеми, които могат да се осъществят по-бързо чрез намесата на високостоящ човек. Ако имате възможност да се възползвате, направете го, резултатите ще бъдат положителни.

ВЕЗНИ
За Везните вторник е благоприятен. Проблемите, с които е възможно да се сблъскате днес, ще разрешите успешно чрез помощта на приятел. Вероятно това е човек, с когото работите на едно и също място, защото ще има отношение към професията ви. Трудности се очертават и при бизнесмените.

СКОРПИОН
При мнозина от Скорпионите се наблюдават остри финансови проблеми. Но имате реални изгледи за справяне, за което ще ви помогне и близък човек. Става въпрос за сериозна работа, която за мнозина е допълнителна към традиционните професионални ангажименти. Много от Скорпионите могат да разчитат на приятелска подкрепа.

СТРЕЛЕЦ
Днес Стрелците са притиснати от неприятности. Не е изключено тяхното начало да е от предишните дни, но днес те са доста сериозни за мнозина. Добре е да се заемете с разрешаването им. Можете да се надявате на помощ от човек, с когото ще се запознаете, работи във вашия бранш. Стегнете се и работете усърдно, ще забележат резултатите.

КОЗИРОГ
Във вторник Козирозите ще направят опит за разрешаване на някои стари проблеми. Почти невъзможно е сега да се говори за успех. Той може да настъпи по-късно. Указател за това време ще са промените, които ще настъпят в службата ви. Ще ви дадат полезен съвет, отнасящ се до ангажиментите и практическата дейност.

ВОДОЛЕЙ
По някои важни професионални въпроси Водолеите трябва да предприемат действия, които е невъзможно да извършите без подкрепа. Ще я потърсите от влиятелен човек. За съжаление ще ви бъде отказано. Но не се огорчавайте. Този отказ има своето значение за вас като начало на нов период за промяна. Необходимо е да заложите на добрите взаимоотножения в общуването с партньорите.

РИБИ
Рибите днес са притеснени относно професионалните си дела и изпълнението им. Налице са много пречки, които ви лишават от възможността за предварителна преценка. Но те не са непреодолими. Най-добре ще успеете, ако обедините усилията си с колега и ги отстраните заедно. За други се налага да пътуват служебно, свързано е с напрежение.

loading...


 

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *