НОВИ ПОДРОБНОСТИ ЗА КЪРВАВА КАСАПНИЦА! Отличничка закла стар развратник, изнасилил я

18-годишна ученичка се предаде в полицията и призна, че е убила с нож 62-годишен мъж, който преди това я изнасилил.

Потъналият в кръв труп на жертвата бил открит от 41-годишната му племенница в дома му на ул. “Чая” 44 в Стара Загора към 10,30 часа във вторник. Няколко часа по-късно контакт с полицията установило и 18-годишно момиче от града, което съобщило, че било изнасилено от убития вечерта в понеделник. Тя е задържана за 72 ч, засега и? е повдигнато обвинение за умишлено убийство.

Жертвата се казва Богдан Динев, а в града е известен като Боньо Фаса.

Очакват се резултатите от назначените експертизи, за да бъдат изяснени както механизмът и причината за настъпване на смъртта на жертвата, така и на причините, довели до деянието на обвиняемата, казаха още от прокуратурата.

Една от версиите, по които работят разследващите, е убийство при самозащита. Мъжът бил убит с нож, смъртта му е настъпила от кръвозагуба – порезните му рани са по корема и слабините, съобщиха от полицията.

Боньо Фаса е познат на правосъдието, в миналото бил осъждан многократно и лежал в затвора, включително и за блудство. Според съседи имал дъщеря приблизително на годините на изнасиленото момиче, пише 24 часа.

То било отличничка от елитна старозагорска гимназия. Започнала работа като сервитьорка в местно заведение, след като навършила пълнолетие, за да помага на семейството си. Най-вероятно се е запознала с насилника си в заведението, а той успял да я примами в дома си. Познати на Боньо Фаса твърдят, че ги умеел тези работи – бил от типа на старите “гларуси”, при които парите свършват, но меракът по млади жени – никога.

Най-вероятно през фаталната вечер гостенката е била нападната и в стремежа си да се защити нарязала с нож домакина си, след което избягала, а той загубил много кръв и умрял, без да успее да потърси помощ.

Според юристи, ако се докаже, че момичето е било изнасилено, както твърди, и че е действало при неизбежна самоотбрана, прокуратурата няма да иска по-нататъшното и? задържане под стража и ще и? предели по-лека мярка за неотклонение.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *