В КАПАНА НА „СИНЯТА ЗОНА“! Закопчаха със скоба до сградата на общината в Петрич джипа на бившия БСП лидер и зам. губернатор Д. Капитанов

Служители на „синята зона” в Петрич закопчаха със скоба червения джип на бившия председател на общинското ръководство на БСП и бивш заместник областен управител Димитър Капитанов. Той паркирал на паркомясто в насрещната лента за движение до сградата на Общинска администрация – Петрич, разговарял няколко минути по телефона, казал, че влиза за няколко минути, и се качил в сградата. Но тъй като се забавил, служителите щракнали скобата на колата.

„И аз знам какво е „синя зона”, не само вие. Сваляйте по-бързо тая скоба, да не се разправяме, да не ни гледат хората”, казал Капитанов и си платил глобата.

Вчера той коментира за вестника: „Бях паркирал пред общината. Обади ми се служителка и ми каза, че търгът, на който трябваше да присъствам, се изтегля по-рано. Всичко стана от бързане. Но това, че са сложили скоба, е нормално, какво като е мойта кола? Нали и аз съм гласувал за „синята зона”, винаги със бил „за”. Щом като съм нарушил правилника, е нормално да има санкция”, заключи Капитанов.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *