ХОРОСКОП ЗА 27 АВГУСТ

ОВЕН
Много противоречив ден. Успехи и неприятности непрекъснато ще се сменят и това много ще ви дразни. Не всички събития през този ден ще ви харесат, но усилията ви да промените ситуацията ще бъдат напразни. Постарайте се да се помирите и да не създавате нови проблеми в добавка на вече съществуващите.

ТЕЛЕЦ
Днес ви предстои да посетите много приятни места, където ще се забавлявате от сърце. Културният ви живот ще кипи. На онези от Телец, които са на работа, много голяма е вероятността за поява на професионални трудности, с които ще се наложи да се справяте самостоятелно.

БЛИЗНАЦИ
Не е изключено временно охлаждане в отношенията между вас и тези, които обичате, възможно е пълно отчуждение. Причина може да стане отсъствието на постоянен контакт, раздяла, заетост или неудовлетворително състояние на здравето.

РАК
Бавно се отдалечете от портмонето си. Не се изкушавайте да харчите необмислено, стойте по-далече от наличните пари и кредитни карти. Денят е хубав за медитация и прозрения. Отношенията в семейството и на любовния фронт са хармонични. Прекрасното ви настроение ще ви донесе успех във финансовите въпроси.

ЛЪВ
Може да се окаже, че онова, което сте планирали за деня, не е по силите ви и по тази причина да се наложи да направите бърза корекция в план-графика си. Ще се оправите със ситуацията и даже ще извлечете полза от нея, ако не изгубите оптимизъм. Денят не е особено подходящ за начало на сериозни отношения.

ДЕВА
У Девите започва период на сериозно личностно израстване и самодисциплина. Всичко лошо, което е станало в живота ви, заминава в небитието. Очаква ви подобряване на здравословното състояние, увеличаване на банковата сметка, по-активен социален живот и отлично самочувствие.

ВЕЗНИ
През този ден ще ви бъде особено трудно да си наложите да обясните тази или онази очевидна истина на своя любим човек. Въпреки всичко ще бъдете на двеста процента убедени, че така или иначе той пак няма да ви разбере. Ще се наложи да положите сериозни усилия да го убедите в правотата си.

СКОРПИОН
Вие сте идеалист и перфекционист и тези качества ще ви помогнат да бъдете ефективни в своите действия. Ще направите всичко най-добро, ако приемете съвет от приятел. Някой ще се опита да ви попречи в устрема ви, главното е да приемете ситуацията такава, каквато е, без да се стремите да я променяте по свой вкус.

СТРЕЛЕЦ
Този ден ще бъде свързан с приятни приятелски срещи, почивка и добра компания. Навсякъде ще бъдете желан гост, тъй като носите със себе си добро настроение. Благоприятният емоционален фон ще ви осигури душевен комфорт и ще ви помага да намирате общ език с хората в дома си. Търсете общата допирна точка с най-близките си. Пазете се от злополуки.

КОЗИРОГ
Редно е да проявите разбиране към грижите на членовете на семейството си. Те нещо са сбъркали, а вие искрено считате това за глупост и сте склонни да ги призовете към порядък. Не бързайте и ще видите, че скоро ще ви стане интересно, а полученият резултат явно ще оправдае усилията. Очертават се тягостни часове в очакване на някакво известие за ваш близък.

ВОДОЛЕЙ
Неотдавна сте отделяли на някого прекалено много време, не очаквайте признателност. От равновесие ще ви изкара клюка, която е свързана с личния ви живот. Отминете я с високо вдигната глава, само така ще накарате злословниците да се „усмирят“. Ще покорявате все нови и нови висоти в професионален аспект. Ще жънете и началническо одобрение за нещата, които ще свършите.

РИБИ
Престанете да държите в неведение обекта на своята привързаност за чувствата, които изпитвате към него. Ако вече сте успели да му отворите очите за това, че не ви е безразличен, кажете му го още веднъж: за вас може и да не е удобно, но на него ще му стане приятно. Отношенията с близките ви ще са спокойни и хармонични. Ще присъствате на някакво парти.

loading...


 

 

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *