НОВ СКАНДАЛ С ЖАНА БЕРГЕНДОРФ! Крещи в магазин за 1 лев: Звезда съм!

Жана Бергендорф се забърка в нов скандал. Певицата вдигна луд скандал в магазин за 1 лев.

Тя се спречкала, без да бъде провокирана, със случайна клиентка на същия магазин, пише столичен седмичник. Уплашена от истеричните крясъци била жена, която спокойно си избирала чорапи. В същото време до нея се появила с гръм и трясък дама „с рошава обезцветена коса“, както самата потърпевша описва Жана. 

Пространството в магазина било доста оскъдно и двете почти нямало как да се разминат, пише Блиц. За да избегне физически контакт, сблъскване с Жана или събаряне на стоката от стелажите, клиентката се обърнала с лице към Жана, за да успеят да се разминат. 

Точно в този миг жената познала певицата и задържала погледа си върху нея. В този момент Жана се развикала: „Да, огледай ме хубаво! Звезда съм!“. Потърпевшата от крясъците на певицата останала стъписана и не отговорила по никакъв начин на нападките. 

В същото време Жана се опитва да изчисти опетнения си имидж, след като се забърка в скандали с наркотици. Тя обяснява, че я боли от лошото отношение на хората към нея, а се оказва, че тя сама си го проси.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *