Шопинг мания погуби 27-годишна жена! Ето какво написа в предсмъртното си писмо

Разследващите в Москва започнаха работа по изключително необичаен случай. В сряда в московски хотел било намерено безжизненото тяло на 27-годишна жена. Тя трябвало да освободи наетата стая два дни по-рано, но това така и не се случило. Когато камериерката отключила стаята и влязла да почисти, намерила мъртвата жена, разказва kr.ru.

„Пристигналите на мястото на инцидента следователи не намерили следи от насилствена смърт”, коментира старши помощник на шефа на следствието в Москва Юлия Иванова.

Близки до разследващите съобщават, че по предварителна информация смъртта е настъпила вследствие отравяне с химически препарат.

При огледа в хотелската стая е намерено и предсмъртно писмо, в което 27-годишната жена моли да не бъде обвиняван никой за смъртта й.

„Жената написала, че взела няколко кредита с цел шопинг”, съобщават близки до разследващите. Тя пристигнала в Москва за няколко дни от южна Русия. Взела банков заем както за пътуването и престоя си в столицата, така и за покупки. В предсмъртното писмо пише още, че цялата сума от кредита била похарчена на покупки от известни московски бутици.

Разследващите продължават проверката. Тялото на покойницата е транспортирано до съдебна медицина за уточняване причината на смъртта.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *