Влюбен до уши! Никол иска от Гришо 3 млн. долара

Влюбеният до уши Григор Димитров е на път да се предаде пред ловката манипулация на своята американска приятелка Никол Шерцингер. Певицата от „Пусикет Долс“ е влязла дълбоко под кожата на най-добрия ни тенисист и се опитва да му измъкне пари за луксозно имение в страната на милионерите – Монако, притеснени са родственици за хасковлията, споделя пик. Една година след началото на връзката й с българския спортист брюнетката най-после проговори за отношенията им. Шерцингер, която преди Григор топлеше леглото на шампиона от Формула 1 Люис Хамилтън, обяви нашенеца за любовта на живота си. И интелигентно намекна, че много скоро планира бременност.

Всичко това обаче е било предварително обмислен ход от нейна страна, подозират близки на първата ни ракета. Нещо като „Думам ти, дъще, сещай се, снахо“. Родената на остров Хавай Никол имала стратегия как да получи дивиденти от връзката си с Григор още преди тя да бъде официализирана с брак, ако това въобще някога се случи. С мотива, че няма достатъчно свободно време, за да се ожени, 25-годишният Гришо засега отклонявал темата с бракуването, затова замисълът на попдивата бил да забременее от тенисиста, та дори и да не взима фамилията му.

Това обаче няма как да стане, ако знойната Шерцингер живее в Лос Анджелис, където притежава имение за 2.4 милиона долара в престижния квартал „Холивуд Хилс“, а Григор – в ергенския си апартамент в Монте Карло, чийто жител официално се води.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *