Пийте всеки ден джинджифилова вода

Опитвали ли сте някога джинджифилова вода? Тя може да бъде вашата лятна освежаваща напитка или да я направите част от всекидневното ви меню. Освен че има приятен и леко пикантен вкус, тази вода може да ви помогне при редица здравословни проблеми. Вижте някои от тях.
Трудно ви е да намалите теглото си
Поддържането на красива фигура и здравословно телесно тегло не е лесно. Ако въпреки хранителния режим и физическата активност по-бавно сваляте килограми, добавете към ежедневните си напитки джинджифилова вода.
Джинджифилът доказано спомага за подобряване на метаболизма. Също така често е активна съставка в много хранителни добавки за регулиране на телесното тегло. От него може да добавяте и към смутитата, лимонадите, фрешовете, чайовете, както и във всички останали ястия.

Имате проблеми с храносмилането
Проблемите с храносмилането могат да доведат до ежедневни неразположения, но те могат да бъдат и причина за невъзможността да свалите излишните килограми. Подуването на корема, излишните газове, спазмите, диарията и запекът са сериозни проблеми, които не бива да подминавате.
За тези неразположения отново може да ви помогне джинджифиловата вода, тъй като ароматната билка спомага за тяхното облекчаване.
Помага при гадене
Летни вируси, хранителни натравяния или бременност. При всички тях едно от най-честите неразположения е именно гаденето. Консумирането на джинджифилова вода всеки ден може да ви помогне да намалите дискомфорта и да се възстановите по-бързо.
Ако по време на път също ви прилошава, винаги взимайте със себе си шише с джинджифилова вода. Не само ще намалите гаденето, но и стомашните болки ще отшумят.

Често боледувате
Често настивате, понякога настинките не се оказват толкова безобидни. Очевидно имате нужда от стимулиране на имунната си система. Един от най-добрите натурални лекове е джинджифилът. Той спомага за прочистването на лимфната система, елиминира бактериите и токсините от организма.Натрупването на токсини е една от причините за спад на имунитета. Пийте всеки ден джинджифилова вода и бъдете здрави.
Имате ниско либидо
Вярвате или не, джинджифилът може да помогне и за онези периоди, в които желанието ви за секс е намаляло. Джинджифилът естествено подобрява кръвообращението в целия организъм.
Подобри ли се кръвообращението, притокът на кръв към половите органи се нормализира, а в някои случаи може и да се увеличи.
Как да си направите джинджифилова вода? В кана сипете вода и към нея добавете малко количество ситно настърган корен от джинджифил. По желание може да добавите и лимонов сок, малко мед.

loading...


 

 

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *