Скандали, викове и сълзи на старта на делото за убийството на малката Ани

Със скандали и викове започна делото за жестокото убийство на 4-годишната Ани в Атина.

„Не искам този мъж до себе си на скамейката“, извика майката Димитрина Борисова и изпадна в ридание и сълзи.

„Не мога да понеса, че стои до мен този човек, който е направил това на моето дете”, добави със сълзи в очите пред съда майката на Ани, съобщава „Български новини“. 

Председателят на съда й разреши да седне на последния ред, след втория и трети обвиняем. Така местата бяха променени между бащата и майката. Между тях застанаха двамата други обвиняеми и  преводачът. Адвокатът на майката Ставрос Георгиу поиска да застане и полицай между двамата родители.

На делото присъстват и родителите на 30-годишния ключов свидетел Ники. Адвокатът му Яна Панагопулу поиска при започване на процеса абсолютната нищожност жалбата и обвинителния акт на основание, че не са преведени на родния език на обвиняемия, а именно на български, с което се нарушава принципа на справедлив процес и могат да се нанесат непоправими щети на правото на защита на обвиняемия.

Председателят на съда поиска от адвоката да представи доказателство за обслужване на обвинителния акт и делото бе прекъснато за известно време, докато адвоката представи документите. Припомняме, че в 10.00 ч стартира процесът срещу 27-годишния баща Станислав Бакърджиев (известен като Сава), 30-годишния обвиняем Николай или Ники (Назиф Ахмедов) и Димитрина Борисова, майката на детето, за жестокото убийство на малката Ани в мазето-кланица на ул. „Михаил Вода“ в Атина.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *