ХОРОСКОП ЗА 7 СЕПТЕМВРИ

ОВЕН
За повечето от вас е по-добре днес да се откажат от намеренията си, особено ако те са свързани с работата и целят постигане на определена материална придобивка. Благоразумното изчакване укрепва позициите ви и увеличава вашите шансове за успех. Денят е благоприятен за пътуване.

ТЕЛЕЦ
С много внимание трябва да подходите към делата си днес и да действате само след многократно обмисляне на ситуацията, в която се намирате, основавайки анализа си на фактите. Мнозина ще получат съблазнително предложение, отнасящо се до личните ви печалби. Преценете го внимателно!

БЛИЗНАЦИ
Вероятно е да смените подхода си в професионалните контакти или своя начин на работа. Сряда има отношение към вътрешна промяна на психическо равнище – нещо, което в много случаи ще бъде силно повлияно от атмосферата в службата.

РАК
Днес много от Рак са притеснени и ще имат тежък за физическото им състояние ден. Апатията се опитва да ви извади от нормалния ритъм на живот и да наруши равновесието ви. Единствено правилната реакция е да не се поддавате на напора й. Бъдете внимателни на работното място!

ЛЪВ
В сряда до известна степен сте неуравновесени, с нереалистична преценка за заобикалящата ви действителност. Постъпките ви ще бъдат прибързани. Това е свързано и с недооценка, която често пъти е продиктувана от засилена емоционалност и развихрена фантазия.

ДЕВА
Всичките ви професионални дела сега зависят единствено от вас. Можете да дадете тласък на работата си. Все пак има нещо различно и новият ви подход ще бъде особено важен за предстоящи успешни решения. Ако се опрете на изградените вече стереотипи, ще претърпите загуби.

ВЕЗНИ
Стабилността е фиксирана за Везните, макар че мнозина ще имат труден професионален ден и колегите им ще се опитват да ги уязвят. Дайте свобода на чувството си за хумор и никой няма да успее да накърни интересите или емоциите ви. Запазете самообладание и не се дразнете.

СКОРПИОН
Днес на Скорпионите ще им хрумнат нови начини да се доберат до онова, което ги интересува. Но трябва да намерите време да размислите по проблемите си. Не се ангажирайте с нови неща, намерете правилно решение на “висящи” въпроси. Много късмет в начинанията.

СТРЕЛЕЦ
Сряда е добра и ще ви предложи интересни събития. Те ще заличат неприятното ви настроение от дома, с което ще започнете деня си. За мнозина времето е изпълнено със срещи и разговори, имащи делова насоченост. Балансирайте домашните отношения, заведете половинката си на вечеря или направете подарък. Една почивка ще ви се отрази добре.

КОЗИРОГ
Неспокойна е сряда в службата ви, но това движение е далече от вас. Времето сега поставя други проблеми, които в повечето случаи имат дългосрочно развитие или се отнасят до действия, свързани с бизнес и печалба. Възможно е днес да се провали среща, на която много държите. Не бързайте да обвинявате за това никого, всяко зло за добро, както казват хората.

ВОДОЛЕЙ
Енергични, но и превъзбудени сте днес, това кара мнозина Водолеи да пренебрегнат някои неща, на пръв поглед дребни, които в определени случаи могат да изиграят важна роля. Най-същественото пренебрежение, което някои ще си позволят, е неправилното разпределение на ангажименти, от което и работата ви не спори. Нагнетява се напрежение между бизнес съдружници.

РИБИ
У много от Рибите се надига съвсем неприятното чувство за изоставеност и самота, което събужда отчаяние и краен песимизъм. Не сте избрали най-подходящия момент за подобни психологически отклонения. Сряда позволява свобода на действията и достатъчна ефективност. Онези, които са в отпускарско настроение, да се отдадат на активна почивка.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *