HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Абитуриентите от гимназията по туризъм в Банско си избраха крал и кралица, титлата най-секси дама присъдиха на Л. Георгиева

Мария Джолева и Алекс Крумов бяха избрани за крал и кралица на бала на Професионалната гимназия по селско стопанство и туризъм „Алеко Константинов“ – Банско. Двамата бяха отличени единодушно от жури, съставено изцяло от педагози.

Чаровната Мария Джолева, която се окичи с короната, завършва специалността „Организация на хотелиерството“. Алекс Крумов завършва специалност „Планински водач“ и вече е приет студент в Националната спортна академия в София.

Освен крал и кралица за показани високи резултати и постижения в областта на хотелиерството и ресторантьорството на бала с грамоти и титли бяха удостоени изтъкнати гимназисти. Грамотата за най-добър млад сервитьор отиде при Радослав Касапинов, а тази за най-добър млад готвач завоюва съученикът му Николай Колчев.

Извън сериозните признания абитуриентите избраха и най-секси дама на бала. Титлата бе присъдена на чаровната и лъчезарна Любомира Георгиева.

ЯНА ЙОРДАНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *