HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Абитуриентите от ХII “а” на Математическата разпускат след бала на красивите плажове на остров Лефкада

Задружният клас на преподавателката по български език и литература Мария Чолакова от Природо-математическата гимназия “Акад. С.П. Корольов” в Благоевград, който е първенец по успех, блесна със стил и елегантност по време на дефилето си в центъра на града. Математиците от “а” паралелката със засилено изучаване на английски език и информатика спазиха традицията и лично отидоха до дома на своята класна ръководителка в кв. “Струмско”, с която са неразделни от 5 години. Преподавателката с огромно вълнение ги посрещна на празнична трапеза в заведение, а абитуриентите запечатаха вълнуващите мигове от важния ден в своя живот на снимки в красива цветна градина.
Сред отличниците на класа са синът на невролога д-р Константин Томов – Томислав, на началника на акушеро-гинекологично отделение в частната болница ПУЛС – Благоевград д-р Любомир Малчев – Йордан, танцьорката от фолклорен ансамбъл “Пиринска китка” Велизара Станоева, дъщерята Лили на служителката в Здравната каса Таня Димитрова, Биляна Йорданова, Ани Шиникова…
Веднага след абитуриентския си бал възпитаниците заедно с класната си ръководителка заминаха за Гърция. На остров Лефкада абитуриентите релаксират сред красивите плажове и на круизни обиколки с кораб. Те събират сили за предстоящите кандидатстудентски изпити, въпреки че по-голяма част от тях вече са приети студенти в престижни университети в страната и чужбина.
СЛАВА ИВАНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *