Топ теми

Абитуриенти от Земеделската гимназия в Сандански поканиха класната си А. Димитрова на бала по оригинален начин – укрити в стая от съпруга на учителката

Изненада, пазена в дълбока секретност до последния възможен момент, поднесоха XII „б” клас на Земеделската професионална гимназия в Сандански на класната си – учителката по туризъм Ани Димитрова. Абитуриентите отишли тайно в  студиото, в което работи съпругът й, и от него се осведомили къде се намира в момента класната, за да си осигурят достатъчно време за действие. Той им предоставил стая , в която учениците се спотаили и зачакали любимата си учителка. Когато тя отворила вратата, ахнала от изненада, защото не очаквала абитуриентите да са там. Преди да се опомни, учениците започнали вкупом да броят от 1 до 12, след което последвала официална покана за предстоящия бал.

 “Как няма да дойда, ще направя всичко възможно, за да съм там”, обещала развълнуваната Ани Димитрова. На личната си страница в социалната мрежа тя написа:

“Една уникална изненада, която беше доста добре организирана, така че да ме разтрепери от вълнение и да остана без думи! Благодаря ви, XII „б”, беше истинско благословение за мен да съм ваша класна през изминалите години! Вие сте прекрасни млади хора, които вярвам, че ще успеете да се реализирате в живота и да постигнете мечтите си, пожелавам ви го от сърце. Бъдете преди всичко здрави и щастливи! Поздрави и на родителите ви! Надявам се да успея да дойда с вас на бала, благодаря за поканата! Моят първи клас, на който съм била класна – завинаги ще сте в сърцето ми!”, написа Ани Димитрова.

МАРИЯ ПЕТРОВАКоментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *