Абитуриентката Надежда, пътувала в автобуса-ковчег, със скандални разкрития за шофьора

Шофьорът на автобуса, който се обърна на магистрала “Тракия”, бил нелюбезен с пътниците, отказвал да спира за почивка и говорел по телефона без устройство за свободни ръце. Това разказа 18-годишно момиче от Стара Загора, пътувало на фаталния петък 13-ти и оцеляло без наранявания.

За Надежда петък 13-ти април е чакан. Момичето от Стара Загора брои дните до пътуването си до София, защото пътят й и има причина. Подготовка за абитуриентския бал. Надежда оцеляла в катастрофата с автобуса.

„Майка ми каза: пратих те за бална рокля, щяха да те върнат в ковчег”, разказва момичето.

„Броих километрите, фаталният беше 30-ти. После беше касапница. Забравих всичко и рокля, и за какво съм тръгнала. Казах си: край, край, загинах и останах тук”, казва Надежда.

Надежда не помни пътуването с добро от самото начало. Разказва, че шофьорът посрещнал припряно един от пътниците, който се качил с храна. После отказвал да спира за почивка, защото нямало време. Момичето седяло на два реда зад шофьора и го наблюдавало през целия път, съобщава Нова тв.

„Беше груб. Изнервен беше от самото начало и бързаше. Всяка втора дума му беше – бързам, бързам, гоня час”, разказва тя.

„Както е кормилото беше полегнал и си говореше все едно си почиваше”, твърди девойката.

Надежда благодари на доброволците. „Не съм очаквала, че има толкова добри хора. Имаше и такива, които снимаха, въпреки че умираха хора в този момент. Но други даваха вода, телефоните си…” Майката на Надежда знае, че нейна колежка е изгубила 16-годишната си дъщеря в същия автобус.

Майката на Надежда знае, че нейна колежка е изгубила 16-годишната си дъщеря в същия автобус.

Повече от разказите им вижте във видеото:

https://www.vbox7.com/play:7918f7017c

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *