АВГУСТОВСКА ИНТРИГА В ЧЕРВЕНО! Лидерът на БСП – Благоевград Л. Милев оряза щатовете на 2-те сътруднички пенсионерки Валя и Ева, съпартийците настръхнаха: Изпаднахме във финансов колапс

Анонимно писмо на електронната поща на в. „Струма” вчера обяви, че БСП – Благоевград е изпаднала във финансов колапс и лидерът на партийната организация Любен Милев е предприел драстични мерки, оставяйки двете сътруднички на по половин щат и 4-часов работен ден. Става въпрос за Валентина Рангелова и Евелина Георгиева, които от години работят в партийния офис и ежедневно контактуват с над 45 основни партийни организации, селските организации, имат работа по отчетните им събрания, подготовката и провеждането на конференции и пленуми, подписки и различни други партийни инициативи.

Според автора Милев еднолично е взел решението, с което грубо е нарушил устава на партията, защото е необходимо то да бъде предложено от ИБ на БСП – Благоевград и одобрено от пленума на партията.

„Аз съм им работодател и действително им намалих работното време на по 4 часа, защото и двете са в пенсионна възраст, тоест получават си пенсия, но отделно от това са ми достатъчно ценни и затова ги оставям на работа в офиса”, коментира пред „Струма” Л. Милев.

Той потвърди, че лидерът на партията Корнелия Нинова е увеличила близо 2 пъти финансовите средства към всички местни организации за сметка на националното ръководство на „Позитано” 20, но подчерта, че това не означавало, че трябва да похарчи всички отпуснати средства, още повече че следващата година се задават избори.

ВАНЯ СИМЕОНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *