Автокрадци задигнаха джип от село Покровник, собствениците предприеха паралелно разследване

Автокрадци задигнаха джип на семейство от благоевградското село Покровник. Кражбата е извършена през нощта, алармира в социалната мрежа Карамфилка Николова и качи снимка на джипа с молба, ако някой има информация, да се обади. На съобщението във Фейсбук откликнаха много хора, които изразиха загриженост към семейство Николови. Репортер на „Струма“ се свърза с Карамфилка Николова, която се съгласи да разкаже за случая:

„В понеделник вечерта синът ми Иван се прибра от София с джипа и го остави на улицата пред къщата. Беше 23.10 ч., легна си и на сутринта в 7 ч., като станал, видял, че джипа го няма. Джипът е стар, от 1996 г.,  собственост е на съпруга ми Николай, който го ползва най-вече за лов. На него имаше платформа, която при кражбата е била откачена. Синът ми е забравил в джипа  празни кенчета от безалкохолни, които бяха изхвърлени от крадците. Веднага се обадихме в полицията, пристигнаха служители, извършиха оглед“.  Карамфилка Николова се надява крадците да бъдат открити, тъй като в района има много охранителни камери на търговски обекти, както и по протежението на самия път.

„Разбрахме, че отскоро има камери на АМ „Струма“. Помолихме собственици на търговски обекти  да видим  записите от техните охранителни камери. Хората са много отзивчиви и се съгласиха, но ще отнеме известно време, докато изгледаме записите. Ще си водим и наше разследване, за което сме уведомили полицията. Най- интересното е, че в нощта на кражбата аз почти не съм спала, нещо бях неспокойна, ставах 3 пъти да пуша на терасата, но нищо не съм чула”, каза още К. Николова.  По думите й в село Покровник хората си живеели спокойно, но вчера научила, че напоследък са станали доста домови кражби.

БЕТИНА АПОСТОЛОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *