Автотърговци и приятели събират пари, за да докарат тялото на загиналия при катастрофа в Италия дупничанин Владимир Михайлов-Вовата

Дупничани се обединиха в социалните мрежи и стартираха акция за събиране на пари за семейството на загиналия в катастрофа в Италия Владимир Михайлов-Вовата. Негови приятели и автотърговци поставиха кутия за дарения в автокъщата, която преди години била собственост на Вовата. По автобус, който пътува за Италия, вчера е изпратена кутия, в която негови близки и познати в Милано да дарят средства.

Стефан Александров, който работи в автокъщата, която преди е била собственост на Михайлов, заяви: “Не сме питали семейството на Вовата дали имат пари да го докарат от Италия. Правим го от уважение към него. Той беше изключителен човек. Помагаше на всички с каквото можеше. Събирането на средства е жест и поклон пред него. Парите ще дадем на погребалната агенция за превоза на тленните му останки. Ако не са достатъчни, семейството му ще осигури останалата сума”, заяви Александров.

Да се докарат тленните останки на Вл. Михайлов от Италия до Дупница, семейството му ще трябва да плати 5000 евро.

Както “Струма” писа, той загина в тежка катастрофа на 22 юли на пътя Милано-Торино. В катастрофата участвали 4 леки коли, мотор и ТИР.

Три дни преди да намери смъртта си на пътя, Вл. Михайлов е бил в родния си град, пил кафе с приятели в центъра на Дупница.

НАТАЛИЯ ПЕТРОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *