Авто и лятно кино под звездите от 12 до 20 юни в Благоевград

В продължение на 9 дни благоевградчани и гостите на града ще могат да се насладят на инициативите „Автокино“ и Лятно кино на открито“ и да гледат най-известните български филми. Елате по-рано да изберете места пред екрана и си носете само доброто настроение и нещо за сядане, призовават организаторите от община Благоевград. Входът е абсолютно безплатен.

Програмата на ,,Автокино“ започва от 21.00 ч. на 12 и 13 юни на паркинга на магазин „Кауфланд“. Филмите, които ще бъдат излъчени, са „Диви и щастливи“ и „Привличане“. Специално участие ще вземат известните актьори Александър Сано и Яна Борисова, които ще споделят интересни случки и спомени по време на снимките. Екранът, на който ще бъдат прожектирани филмите на паркинга на „Кауфланд”, е с размери 5х10 м, монтиран на височина 2 м от земята, а професионалната система за прожекции и звук са гаранция за неповторимо преживяване.

Кинофестивалът под звездите продължава от 14 до 20 юни включително с „Лятно кино на открито“ и екрани, разположени на различни места в  кв. „Вароша“, кв. „Еленово“, IV микрорайон кв. „Освобождение“ – спортната площадка на ул. „Шар планина“, кв. „Грамада“, жк „Запад“, кв. „Струмско“ и пл. „Македония“. Началният час на прожекциите е 21 ч., а всяка вечер различни известни актьори и режисьори, като Башар Рахал, Мариан Вълев, Саня Борисова, Пламен Манасиев, Стефан Командарев, Станислав Дончев, Георги Костов, ще правят анонси и ще споделят с публиката интересни истории.

Очакваме Ви!!!

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *